І. Загальні положення

Управління веб-сайтом https://edmi.com.ua/ (далі – «Сайт») здійснюється ТОВАРСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕДМІ» (надалі – ТОВ «ЕДМІ»), ідентифікаційний код юридичної особи 43942710, юридичною особою, що зареєстрована і діє відповідно до вимог чинного законодавства України (далі – «Компанія» або «Ми»). У цій Політиці конфіденційності та захисту персональних даних (далі –«Політика») розкрито правила, цілі обробки персональних даних, порядок обробки персональних даних, їх захист, права власників персональних даних, які ми автоматично отримуємо, коли Ви (можливе вживання – Користувач) використовуєте Сайт, або які можуть бути безпосередньо надані нам Вами при використанні нашого Сайту.

ІІ. Збір та використання персональних даних

Володільцем та розпорядником персональних даних користувачів Сайту є ТОВ «ЕДМІ».

При використанні Сайту Користувачем Компанія здійснює обробку даних Користувача, а саме:

  • даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування Сайтом;
  • файли Cookie;
  • IP-адреси;
  • параметри і налаштувань інтернет-браузерів (User-agent).

Компанія збирає тільки ті персональні дані (наприклад, Ваше прізвище, ім’я та по батькові, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать, адреса доставки і т. д.), які свідомо і добровільно надані Вами як суб’єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб’єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованих в цій Політиці мети, цілей їх обробки, використання.

При відвідуванні Сайту фіксуються всі входи до системи. Інші відомості по трафіку Користувача не обробляються і не зберігаються. Звертаємо Вашу увагу: Компанія обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідного виключно для виконання запиту суб’єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується не обов’язкова до надання інформація, Користувача буде повідомлено про це в момент збору такої інформації.

Компанія не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої, чинним законодавством України встановлені певні вимоги, як-то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні і світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання, а також дані, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Компанія збирає дані про статистику відвідування Сайту. Відомості можуть містити інформацію про з’єднання, трафік, браузер Користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

ІІІ. Обробка персональних даних

Обробка і зберігання персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатись в Базі персональних даних чи окремій таблиці Бази даних Сайту. Ви маєте право знати про місце зберігання та обробки Ваших персональних даних. Цю інформацію Ви можете отримати звернувшись до нас із відповідним запитом.

IV. Цілі використання персональних даних

Ваші персональні дані використовуються в цілях:

  • полегшення користування Сайтом в майбутньому;
  • належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення паролю, надсилання інформаційних матеріалів за підпискою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, а також для інших дій, в яких з’являється необхідність для належного надання послуг);
  • дослідження та аналізу поведінки та вподобань, в тому числі для роботи з контрагентами в сфері реклами,обміну інформацією/новинами;
  • передбачених чинним законодавством України, у тому числі, але не виключно: Законом України «Про захист персональних даних», Законом України «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних», Законом України «Про інформацію», Законом України «Про рекламу», Законом України «Про телекомунікації», Законом України «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», Законом України «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів», а також відповідно до Правил використання сайту та інших актів, що регулюють діяльність Компанії.

V. Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються терміном не більше, ніж це необхідно відповідно до мети, цілей їх обробки, використання. Після того, як суб’єкт персональних даних перестав бути користувачем Сайту шляхом видалення свого облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматично видаляються.

VI. При роботі Сайту використовуються файли Cookie

Cookie – це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузеру і зберігаються на пристрої Користувача. До таких пристроїв можна віднести комп’ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує Сайт. Файли Cookie допомагають виміряти ефективність Сайту, вдосконалити та налаштувати контент, зробити використання Сайту зручнішим для вас.

Файли Соокіе, які ми використовуємо:

Сесійні файли Cookie. Ці файли Соокіе існують лише протягом сеансу. Вони зникнуть з вашого пристрою, коли ви вимкнете його або закриєте веб-переглядач.

Постійні файли Cookie. Ці файли Соокіе залишаються на вашому комп’ютері навіть після закриття веб-переглядача або вимкнення пристрою. Вони активуються щоразу, коли ви відвідуєте Сайт і мають унікальний ідентифікатор. Це необхідно для індивідуалізації функціоналу Сайту, наприклад, збереження бажаної для вас мови. За допомогою такої ідентифікації ми визначаємо, що це той самий користувач, але вона не дає нам можливості встановити, хто це, і визначити Вашу особу.

Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіа-клієнтів, рекламодавців, агентств і партнерів по суміжних бізнесах для того, щоб вони надавали якісну таргетовану рекламу.

Інформація про користувачів, отримана за допомогою файлів Cookie, не продається і не поширюється у відкритому доступі, а також є власністю компанії, якій належить ресурс.

VII. Взаємодія Компанії з третіми особами стосовно персональних даних

Компанія не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою чинного законодавства України, проханням суб’єкта персональних даних або коли така передача, передбачена цією Політикою. Компанія розуміє, що персональні дані є цінністю і невід’ємним змістом особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, тому вживає всіх можливих заходів для захисту персональних даних користувачів, добровільно переданих Компанії.

На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході по посиланню на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі веб-сайти поширюватися не буде. У зв’язку з чим, Компанія рекомендує переглядати політику в сфері конфіденційності і персональних даних кожного веб-сайту перед тим, як передавати будь-які персональні дані, за якими Вас можуть ідентифікувати.

VIII. Конфіденційність активності суб’єкта персональних даних на Сайті

Відомості про активність (трафік) на Сайті користувачів, які проходять через мережу, або електронну пошту користувача захищені відповідно до чинного законодавства України. Тобто, Компанія жодним чином або способом не порушує таємницю «активності» Користувача при використанні останнім сервісів Сайту.

IX. Захист персональних даних

Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, не дивлячись на всі зусилля, Компанія не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза межами регулювання Компанії. Компанія забезпечує застосування всіх відповідних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження. Компанія надає доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим працівникам Компанії, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних відповідно до вимог Компанії та вимог чинного законодавства України.

Поширення персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних дозволяється у випадках, визначених чинним законодавством України, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

X. Права суб’єкта персональних даних

Компанія доводить до Вашого відома про Ваші права, як суб’єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних», згідно з положеннями якого Ви маєте право:

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються Ваші персональні дані;
  • на доступ до Ваших персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються Ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки Ваших персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення Ваших персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися із скаргами на обробку Ваших персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку Ваших персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

XI. Внесення змін до Політики

Ця Політика набирає чинності з моменту її публікації на цьому Сайті та діє до моменту внесення змін та/або доповнень до неї чи викладення Політики у новій редакції. Ми залишаємо за собою право внести зміни у цю Політику в будь-який час. Відповідні зміни набудуть чинності після публікації цих змін на Сайті. Просимо Вас час від часу ознайомлюватись із цією Політикою для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.

XII. Зв’язок

Ви можете звернутись із запитаннями щодо цієї Політики та/або щодо обробки Ваших персональних даних у зв’язку із використанням нашого Сайту у будь-який час, надіславши повідомлення за адресою: edmi.taras@gmail.com. Для оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, яка були вами надана Компанії відповідно до цієї Політики, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо обробки Компанією Ваших персональних даних, будь ласка, звертайтеся до Компанії за адресою: edmi.taras@gmail.com.